Behandelingen

In Amsterdam West zit beautysalon Bliss Amsterdam. Bij ons kun je onder andere terecht voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling, wimperextensions, ontharen, een manicure of een pedicure. De behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen dus iedereen is welkom. Eigenaresse Deborah en Menaar ontvangen je graag in de salon om je heerlijk te verwennen met een behandeling en de producten van Medik8.
Wimper Extensions

Wimper Extensions

De one by one techniek maakt je wimpers voller en langer en zorgt voor een natuurlijk effect. Op iedere wimper word een nep wimper aangebracht.

Ontharen

Ontharen

Threaden is een eeuwenoude oosterse ontharingsmethode die zeer geschikt is voor het gezicht. De haartjes worden met katoenen draden verwijderd, waardoor heel precies en snel gewerkt kan worden.

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en verzorgt de huid. Met een gezichtsbehandeling zorg je ervoor dat de huid van je gezicht fris en verzorgd blijft.

Neoderma

Neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’.

Over ons

Wij zijn gedreven ondernemers en altijd bezig met het vertegenwoordigen en onderhouden van onze salon in Amsterdam. Naast jarenlange ervaring binnen de beauty branche beschikken wij ook over de nodige diploma's en certificaten. Bij ons ben je geen nummertje en krijgt u de aandacht die u verdient.
Deborah
Deborah
Schoonheidsspecialiste
Neoderma
Neoderma
Account Manager
Manar
Manar
Schoonheidsspecialiste

Onze klanten aan het woord

Wij ontvangen je graag in de salon om je heerlijk te verwennen met een behandeling en de producten van Neoderma en CND.

Bij ons ben je geen nummertje en krijg je de aandacht die je verdient!

Laatste nieuws