We take your skin seriously.

Behandelingen

Behandelingen Bliss Amsterdam

Bij veel vrouwen (en mannen natuurlijk!) schiet dit er toch bij in… elke paar weken een gezichtsbehandeling. Niet alleen voor jouw ontspanning, maar ook om even je huid een goede oppepper te geven. Ook bij Bliss ben je van harte welkom voor een gezichtsbehandeling. De behandeling bestaat uit:
Reinigen, dieptereiniging, milde peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen, epileren met touw, eventueel gezichtsmassage, masker, huidverzorging.

Elke behandeling wordt er gekeken naar jouw huid en daarop worden de producten aangepast.

Behandelingen Bliss Amsterdam

Tijdens een body sugaring behandeling wordt de zone ingesmeerd met een suikerpasta. De pasta wordt vervolgens weer van de huid verwijderd, waarbij de haartjes in de pasta achterblijven. Deze methode lijkt veel op harsen, maar is minder pijnlijk omdat de suikerpasta niet aan de huid kleeft. Deze methode is geschikt voor elke huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.

De haartjes moeten een lengte hebben van ongeveer 3-5 mm lang. Voor een mooi resultaat raden wij aan om 2 dagen van tevoren de huid goed te scrubben. 

Behandelingen Bliss Amsterdam

Wil je je nooit meer zorgen maken over het ontharen van je benen, oksels, bikinilijn, et cetera? Dan is laserontharing de oplossing! Laseren is een ontharingsmethode waarbij de haren definitief worden verwijderd. Het resultaat is een definitieve zijdezachte huid!

Behandelingen Bliss Amsterdam

We kijken altijd naar je natuurlijke vorm en wat past bij jouw gezicht. De wenkbrauwen worden gedaan met een touwtje of met andere woorden threaden. Hierna worden ze eventueel bijgeknipt en bijgewerkt met een pincet. Wil je de wenkbrauwen wat voller? Dan kunnen we ze ook even in de verf zetten.

Ook voor je wimpers hebben wij wat, zo kun je de wimpers laten verven waardoor je een intense zwarte kleur hebt zonder gedoe en geklonter van de mascara. De kleur blijft enkele weken zitten en groeit vanzelf uit.

Behandelingen Bliss Amsterdam

Chemische peelings worden snel de nummer één klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van een laserprijs kunnen ze het uiterlijk van rimpels, pigmentvlekken en acne aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten in de stoel van de huidspecialist kan de huid zichtbaar verjongen voor een zachtere, gladdere en jeugdig ogende huidteint.

Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren van professionele kwaliteit die met een klein borsteltje op de huid worden aangebracht om het oppervlak te herstellen en de huidtextuur te verbeteren. Ontdek ons uitgebreide aanbod professionele chemische peelings.

Behandelingen Bliss Amsterdam

Geen zin meer in gedoe met mascara? Fabulous wakker worden in de ochtend? Dan is wimperextensions de oplossing. Of je nou op vakantie gaat, een belangrijke event hebt of gewoon elke dag er stralend uit willen zien. Het is altijd een goed idee om wimperextensions te laten zetten. Wil je een natuurlijke look? Of wil je over de top? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Medik8 Oxy-R Peptides

Medik8

4.5/5
5/5

Medik8 is een huidverzorgingslijn waarbij specifieke huidproblemen kunnen worden opgelost. Door middel van het toedienen van precies de juiste hoeveelheid actieve concentraties van werkstoffen, kan er maximale effectiviteit en minimale irritatie worden gegarandeerd.