We take your skin seriously.

Laser ontharen

laser ontharen

Alle behandelingen

 • Laser ontharen gelaat
  Laser ontharen gelaat v.a. €45,00

  Komt u voor het eerst? Boek dan een gratis intake bij de afspraak!

 • Laser ontharen Intieme zone
  Laser ontharen Intieme zone v.a. €55,00

  Problemen van altijd maar scheren, harsen of epileren? Dan is een laserbehandeling wellicht de uitkomst. Boek een gratis intake bij je afspraak!

 • Laser ontharen bovenlichaam
  Laser ontharen bovenlichaam v.a. €45,00

  Laserontharing is een permanente oplossing om van ongewenst haar af te komen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over stoppels of ingegroeide haren!

 • Laserontharen onderlichaam
  Laserontharen onderlichaam v.a. 45,00

  In principe kunnen we iedereen behandelen, zowel man als vrouw, zowel lichte als donkere huidskleuren, zowel lichte als donkere haren en alle zones op het lichaam.

 • Laserontharen Mannen
  Laserontharen Mannen v.a. 45,00

  Ben jij klaar met scheren, bultjes of uitslag?! Dan is onze laser behandeling wellicht de oplossing! Boek gratis een intake en bespreek de mogelijkheden!

 • Bikini Smooth + bilnaad
  Bikini Smooth + bilnaad v.a. €155,00

  Wil jij ook "bikini ready" en niet meer te hoeven nadenken over het scheren. Kies dan voor de bikini smooth laserbehandeling.

Laser ontharen

Hoe werkt Milesman Compact Laserontharing?

De laserkop wordt op de te behandelen zone geplaatst, deze is zo gekoeld dat u niks van pijn ervaart. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment in de haarfollikel geabsorbeerd, die energie gaat de follikel in een fractie van een seconde vernietigen. Na een 14-tal dagen vallen de haartjes gewoon uit en komen ze niet meer terug. Het laserlicht heeft een golflengte van 810nm en dat is de ideale lengte om door het pigment van het haar opgenomen te worden.

Het haar kent 3 groeifases, en enkel de haartjes in de anagene fase worden definitief verwijderd. Dat is de reden dat u gemiddeld 8 behandelingen nodig heeft voor een optimaal resultaat. De hormoonhuishouding speelt een efficiënte rol in het behalen van resultaat, daarom wordt steeds een vragenlijst op voorhand ingevuld.

Met deze nieuwste Milesman Compact diode laser kunnen we alle huidtypes, alle huidskleuren en alle haartjes behandelen. Met uitzondering van witte haren met minder dan 10% pigment.
De nieuwste techniek laat ons ook toe het hele jaar door te laseren. De uiterst gekoelde kop en de heel erg korte impulstijd zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd wordt.

Wie kunnen we behandelen?

In principe kunnen we iedereen behandelen, zowel man als vrouw, zowel lichte als donkere huidskleuren, zowel lichte als donkere haren en alle zones op het lichaam.

01. Intake

Je komt bij ons langs voor een gratis intake gesprek.

02. behandelplan

Tijdens het intake gesprek maken we een behandelplan. Hierin bespreken we de gewenste zones, de behandeling en de prijs. De behandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen!

03. plannen

Nu de wensen en plan duidelijk zijn, kunnen we de eerste afspraak inplannen.

klanten reviews

Happy words from happy clients

Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door Deborah. Ik mocht direct doorlopen naar de behandelkamer waar ik mij klaar kon maken voor een brazilian wax sugaring. Een fijne en snelle (maar zorgvuldige) behandeling. Tijdens de behandeling gezellig gekletst. Al met al een aanrader!

Charella, 1 maand geleden

Ik kon erg snel bij Bliss terecht en naast het mooie resultaat van de behandeling kreeg ik ook erg handige tips van Menaar.

Isabella, 2 weken geleden

Both Menaar & Deborah are extremely knowledgable and precise with their treatments, I always enjoy going to my appointments as they are also very kind and lovely. Thanks ladies for always letting me walk out feeling pretty again.

Tracey, 3 weken geleden