We take your skin seriously.

over ons

Onze beautysalon

In Amsterdam West zit beautysalon Bliss Amsterdam. Bij ons kun je onder andere terecht voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling, wimperextensions, ontharen, een manicure of een pedicure. 

Eigenaresse Deborah en Menaar ontvangen je graag in deze salon om te zorgen dat je even kunt ontspannen. Deborah en Menaar nemen de tijd voor de behandelingen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

“Ik kom nu al een aantal jaar bij deze salon en ben enorm tevreden. Alle medewerkers zijn vriendelijk, kundig en gaan met precisie te werk. Ik adviseer iedereen om een afspraak te maken.”

Sara

Bliss Amsterdam in Amserdam west

Deborah & Menaar

De aandacht die je verdient

Wij werken nu al zo een 8 jaar samen en dit doen wij nog steeds met plezier. Samen begonnen als collega´s in een beauty salon. Vanaf het eerste moment klikte het meteen. Na een tijd als collega´s gewerkt te hebben, hebben wij de stap durven zetten naar het ondernemingsschap. Dit was heel spannend maar het vertrouwen in de samenwerking en in onze kwaliteiten, durfde wij dit avontuur aan. Wij begonnen klein in een kapsalon in het centrum van Amsterdam. Na 1,5 jaar besloten wij om te verhuizen naar het gezellige Amsterdam-West. Hier runnen wij al een paar jaar de salon.

Door de jaren heen blijven wij ons ontwikkelen in de beauty wereld. Regelmatig laten wij ons weer bijscholen door bijvoorbeeld trainingen te volgen.

Wat wij belangrijk vinden in onze salon, is dat iedereen zich thuis en welkom voelt. Bij elke klant kijken wij naar de wensen en behoeftes van de klant.

 

Ons Team

Deborah Bliss Amsterdam

Deborah

Mijn naam is Deborah en ik ben 34 jaar oud.
Ik woon samen met mijn vriend en wij hebben een dochtertje, Maylinn van bijna 2 jaar.

Na de middelbare school heb ik meerdere opleidingen gedaan maar ik kon maar niet vinden wat ik echt leuk vond. Totdat ik de opleiding schoonheidssverzorging ging doen.
Vooral de praktijk en het werken met verschillende mensen sprak mij zeer aan. Samen met Menaar hebben wij nu al een aantal jaar deze salon en wat ben ik hier trots op!

Elke dag weer ga ik met een glimlach naar de salon toe. Wat ik zo leuk vind aan dit vak, is dat het heel breed is en je kunt blijven je blijven ontwikkelen. De diversiteit van onze behandelingen en onze klanten maken dat een dag nooit hetzelfde is.

Menaar

menaar

Ik ben Menaar, 31 jaar oud, getrouwd en samen met mijn man hebben wij onze lieve zoontje Noah.

Ik ben een ondernemer en schoonheidsspecialiste in hart en nieren. Ik heb altijd passie gehad voor dit vak en dat laat ik graag zien in mijn werk. Ook probeer ik continu up-to-date te zijn met wat nieuw is in de beauty wereld. Door de jaren heen heb ik veel gezien en geleerd, maar gelukkig nog lang niet uitgeleerd.

Ik hou van wat ik doe en gelukkig zie ik dat altijd terug bij onze klanten wanneer zij blij worden als ze in de spiegel gaan kijken.
Ik ben Egyptisch en daar ben ik zeker trots op, omdat ik de Oosterse manieren van behandelen ook kan toepassen en onze salon uniek kan maken.

Bliss Amsterdam Alicia

Aaliyah

Mijn naam is Aaliyah en ik doe de opleiding ‘Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4’.

Sinds september 2019 loop ik stage bij Bliss Amsterdam en ik heb het hier erg naar mijn zin.

Wat ik leuk vind aan dit vak, is de diversiteit van de behandelingen wat je kan aanbieden en dat ik ervoor kan zorgen dat de klant met een blij gezicht de deur uit gaat.

Ik hoop bij Bliss Amsterdam nog veel te leren en hopelijk zie ik jouw snel hier in de salon!

Contact ons

start protecting your skin today !

locatie

Admiraal de Ruijterweg 393

1055 MC Amsterdam

maak een afspraak

Stuur ons een whatsapp

020 – 33 19 200